Contact

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen via
020 718 4643, of een e-mail sturen naar restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur. Buiten kantooruren kunt u een bericht achterlaten en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Email

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar toegewijde professionele collega's om ons team te versterken. Ambieert u een uitdaging bij een twee-sterrenrestaurant, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Stuur dan uw motivatiebrief en cv naar recruitment.amsterdam@waldorfastoria.com.

Cadeaucheques

Trakteer uw geliefde, vrienden, familie of zakenrelatie op een gastronomisch cadeau in Librije's Zusje Amsterdam. Wij bieden een verscheidenheid aan gepersonaliseerde unieke ervaringen.

Indien u een voucher cadeau wilt geven of meer informatie wenst te ontvangen, kunt u ons telefonisch bereiken op 020 718 4643 of een email sturen naar restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com.

Locatie

Waldorf Astoria Amsterdam,
Herengracht 542-556, Amsterdam,
1017 CG, Nederland

Wij bieden al onze gasten de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze Valet Parking service. De kosten hiervoor bedragen €7,00 per uur, per auto.

Route